Totally Customizable Spillover

Learn Secrets To The Highest Conversions
START UNLOCKING THE SECRETS TO templates THAT CONVERT

Over 100 Hand

Crafted promotion world

100% AutoDownline

Amazing Features
High Conversions
Premium Support

Do Our Free Starter 1 month Guide

USING OUR STEP BY STEP GUIDES, START UNLOCKING THE SECRETS TO BOOST THAT CONVERT YOUR VISITORS INTO CUSTOMERS!

fidimeru

.COM

Destroying The Competition Since 1986

 

bab isu post yg mengaitkan tuan ma dan tuan sham rasanya tak perlu kita sebarkan lagi.. tuan ma pun telah buat komen jelas.. kalau nak ikut mana2 sistem yg meletup sekali pun tapi dah join te lebih awal, suruh ahli keluarga yg belum join te join sistem tu katanya :)

jadi sekali lagi kita saling memperingatkan kepada rakan komuniti yg lain agar promosi kepada fresh market.. kalau ada rakan te sedia ada tanya tu kata je suh bantu ahli keluarga join te dengan sistem ni..

ada tu yg terang-terangan suh expiredkan sim kad.. tu yg ada rakan te lain naik angin dgn autodownline... sedangkan yg salah ahli tu bukan sistem tu..

sistem tak blh bersuara pun utk suh expiredkan sim kad hehe.. jadi kita sama-sama jaga sistem dan komuniti agar kelangsungannya berpanjangan..

kalau ada nampak ahli2 baru yg main langar je ringan2 bagi petunjuk... biasannya mereka ni yg selalu terlepas bab2 sensentif..

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Hurry, this sale ends soon!

© Copyright fidimeru.com