485355964
JOM PROMOSI !!! BELAJAR&MENGAJAR
………………………………………

APAKAH TONE EXCEL
***********************
ToneExcel memang tiada tandingan dengan PRABAYAR lain yg ada di Malaysia, masih tetap ranking pertama 5 tahun berturut2. Betapa rugi sekiranya tidak berToneExcel.
Satu2nya prabayar yang membayar balik kepada pengguna, selagi guna Hp selagi itu dpt balik $$$$… dan ia boleh diwariskan. So, BANTU diri dan keluarga anda sendiri sebelum bantu orang lain yang sudah tentu kaya semakin kaya.

Fikir dan buka minda,

● berapa tahun anda dan keluarga anda guna Hp ???

● pernahkah anda dibantu/diberi $$$$ oleh syarikat telco itu ???

● pernahkah syarikat telco itu memberi insuran percuma ???

● pernahkah syarikat itu memberi pakej umrah percuma ???

● pernahkah ????

● pernahkah ???

Kalau betul pernah ada, mana buktinya ???

Kalau tiada, JANGAN buang masa dan rugi duit anda dan keluarga anda…..

… sebab di ToneExcel ada bagi :

■ percuma kredit RM30 setiap pengguna baru

■ percuma kekal nombor lama

■ REBET CASH 3% setiap kali top up di mana2 kedai

■ REBET CASH 7% setiap kali top up autoreload

■ percuma data internet 1GB setiap kali top up RM30

■ percuma kredit RM20 setiap kali top up RM50 = total RM70

■ komisyen RM20 setiap kali daftarkan keluarga anda sebagai pengguna baru

■ komisyen sehingga 26% setiap kali keluarga anda isi top up dan komisyen ini dibayar sampai bila2

■ dapat Big Point setiap kali isi top up walaupun top up RM5

…..kumpul Big Point itu anda boleh tukar jadi barang :

● tiket AirAsia ke seluruh destinasi

● tiket wayang

● tiket konsert

● jam

● smartphone

● tablets

…..setiap pengguna dpt diskuan 30% – bilik penginapan hotel TuneHotel di mana saja.

……ada percuma lagi :

■ PA Insuran RM 100,000

■ Pakej Umrah

■ Pakej percutian Bali

■ Bonus tahun baru

■ Jemputan Anual Dinner ToneExcel

…..ada peraduan cabutan bertuah lagi :

■ cabutan harian (Pemenang : RM500)

■ cabutan mingguan (Pemenang : Smartphones)

■ cabutan bulanan (Pemenang : RM200)

■ cabutan tahunan (Pemenang : Perodua Myvi 1.5-nombor 1 hgga 5)
…..jaminan yang sangat terjamin :

■ Liputan sangat meluas (coverage under Celcom)

■ Top up ada jual di mana2 (sebut aje top up Tunetalk)

■ Big point tidak akan luput sampai bila2

■ Komisyen top up 26% boleh diwariskan

■ Komisyen dibayar terus masuk bank

■ Komisyen dibayar 3X sebulan pada 11, 21, dan 30hb

….tidak perlu ragu-ragu sebab ini :

● BUKAN BISNES MLM

● BUKAN PELABURAN $$$$ HARAM.

6 BERITA GEMBIRA UNTUK WARGA TONEEXCEL, diumumkan oleh CEO TONE GROUP Dato’ Syed Kamaruzzaman 9.15 mlm 21.8.2015 di Bukit Gambang City Resort.

===================

1. Bermula (22.8.2015) harga 1GB data internet RM38.
Bessst ke bessst?? 😁

2. Sehingga (31.8.2015) mereka yang beli 5 keping simkad akan dapat less RM2 setiap keping

3. Ahli biasa yang membuat penajaan seramai 50 orang level 1 dalam mase 2 bulan akan layak naik pangkat ke JUNIOR CENTRE, dengan hanya membeli 20 keping simkad sahaja. Sedangkan syarat asal nak naik JC kena beli 120 simkad. Untung kn????? 😃

4. Tahun 2016, biasiswa kecemerlangan untuk anak warga TONEGROUP sebanyak RM60 ribu bagi yang dapat keputusan cemerlang dan layak masuk universiti tempatan malaysia.

5. Pinjaman perubatan & pelajaran sebanyak RM10 ribu kepada anak². Apabila ibu bapanya aktif dalam TONE GROUP paling kurang 1 tahun.
Rugi betul mak ayah yang tak nak buat TONEEXCEL ni kan??? 😌

6. Tahun 2016. Cabutan bertuah tahunan (port in lucky draw) akan perolehi BMW 😱

7. 2016, trip ke ISTANBUL & HO CHI MINH untuk mereka yang beli simkad banyak, jumlah simkad belum di tetapkan lagi ✈✈

Baca n fahamkan..

👍🏾😉😊😃😀☝🏽💡🔩🔧
💙 💛 💚 👌
More info:-
Klik here

fidimeru.com

fidimeru.com

Bagaimana hari ini? Saya doakan anda sentiasa sihat selalu. Sihat mental, fizikal dan poket sekali.

Sudahkah anda menyertai bisnes ToneExcel, kalau sudah tahniah, anda sudah membeli tiket untuk memulakan satu peluang baru mencari rezeki didalam dunia yang semakin menekan dari segala segi.

Kalau belum? Apa yang menyebabkan anda masih bertangguh lagi?

Adakah kerana modal RM100 yang menyebabkan anda terbantut untuk memulakan bisnes ini? Kalau ia, saya nak tanya apakah bisnes yang anda boleh lakukan dengan bermodalkan RM100.

Adakah kerana anda rasa terlalu sayang talian lama anda, sehingga sukar untuk berpisah.
Saya nak pesan kepada anda, setiap 21hb, kami akan pergi ke bank untuk lihat komsiyen yang kami perolehi, lepas itu dengan gumbiranya, ada yang terus keluarkan duit untuk berbelanja barang dapur, bayar duit kereta, bayar duit rumah. Secara asasnya, bayaran kereta, rumah dan duit dapur dibayar dengan bisnes simkad toneexcel ini, duit gaji sekarang sering tak terusik lagi, dah boleh menyimpan dan menambung untuk masa depan. Adakah pengguna Maxis, Celcom, Digi, Umobile, Altel akan berkejar ke bank 21hb untuk lihat berapa yang kompany tu bagi kedalam akaun anda.7

fidimeru.com

fidimeru.com

 

  • Facebook
  • twitter
  • Hatena