Rujukkan!


Ada orang tanya.
RM100

Mahalnya simkad Tone Plus ni?
😱😱😱

Jawapan saya (tanya balik).
.
1. Banyak mana murahnya simkad lain? RM8? RM5? Ada tak dia bagi kredit RM30 percuma? Ada tak dia bagi internet 1GB percuma?
.
2. Boleh tak kalau anda nak switch nombor ke telco lain free jerrr? Kena bayar RM25 kan?
.
3. Dapat tak perlindungan insurans takaful percuma RM50ribu?
.
4. Dapat tak points setiap kali topup?
.
5. Dapat tak redeem apa-apa? Tiket bas ker? Tiket keretapi ker? Tiket kapal terbang? Lagilah jauh panggang dari api. Hehe.
.
6. Dapat tak diskaun duduk kat hotel? Let’s say. 30% diskaun?
.
7. Dapat tak pakej umrah percuma? Pakej melancong percuma?
.
8. Ada tak lucky draw bagi cash?
.
9. Dapat tak komisen setiap kali isteri, mak ayah, anak-anak, adik-beradik, kawan-kawan, jiran-jiran topup?
Emmm. Banyak pulak. Hehe.
.
10. Ada tak lucky draw tiap minggu? Hadiah handphone dan tunai?
.
11. Dah guna handphone lebih 5 tahun kan? Ada tak lucky draw menang kereta setiap tahun?
.
.
Adoyai.
Dah tak tertanya dah.
Dengan segala kelebihan ni, adakah masih tak berbaloi modal RM100 untuk dapatkan pencen seumur hidup?

Guna handphone dapat duit, tak nak ke?

Boleh diwariskan pulak pada anak-anak kalau kita meninggal dunia.

Buka minda anda.
Rebut peluang tersedia depan mata ni.
http://urlgram.com/5c55b9cf

Follow me!

  • Facebook
  • twitter
  • Hatena